Hvad er Reiki

Mikao Usui, manden der genopdagede Reiki
Dr. Mikao Usui

Reiki betyder universel livsenergi. Den universelle livsenergi er i alt, og vi er dermed en del af den. Usui Shiki Ryoho Reiki er den Japanske betegnelse for Usui’s naturlige healingssystem. Dette smukke og enkelte healings system blev grundlagt i slutningen af 1800 tallet af Dr. Mikao Usui.

Med Reiki bliver vi tilført energi direkte fra universet. Vi får vores energisystem ladet op, så vi giver os selv, de bedste betingelser for at balancerer vores krop, sind og ånd.

Reiki er intelligent, den finder sine egne veje og går derhen. hvor vi mest har brug for det. Alt sammen i smuk harmoni med universets naturlige kræfter.

Reiki er en behandlingsform, du kan modtage og- eller det kan blive dit eget selvhjælpsværktøj. Der er utrolig mange smukke historier om Reikis virkninger, den bedste bliver din egen.

Reiki’s historie

Chuijiro Hayashi, manden der overleverede Reiki til Fru Takata
Chujiro Hayashi
Hawayo Takata, kvinden der bragte Reiki til vesten.
Hawayo Takata

På Reiki I kurset hører du Reiki’s fascinerende historie. Hvordan Dr. Mikao Usui genopdagede Reiki og hvordan Chujiro Hayashi og Hawayo Takata mødte hinanden.

Reiki er udbredt over hele verden, og er den mest anvendte healingsform, af den simpel grund, at det virker.

Reiki kan føre meget med sig

Det er helt individuelt hvordan Reiki kommer til udtryk i dit liv. Som med alt andet, er det godt at øve sig i teknikkerne. Øvelse gør mester, og mesteren har vi alle i os.

Jeg har deltaget i forskellige workshops og arrangementer. Altid er jeg blevet mødt med hjertevarme.

I november 2013 deltog jeg i “Reiki for a better World” i England. Jeg har deltaget i et selvudviklingsforløb over 6 uger –  “Healing the Family Tree with Reiki” faciliteret af Reikimester Marta Getty. Jeg har haft fornøjelsen af Rick Bockner, som er indviet af fru Takata. Han gæstede Danmark, for at fortælle om nogle af sine oplevelser med fru Takata. Jeg deltog i 2015 og 2016, da Fru Takata’s barnebarn Phyllis Furumoto var i Danmark. Phyllis Furumoto var den daværende grandmaster og liniebærer i den traditionelle form for Usui Shiki Ryoho. Phyllis Furumoto var en dygtig formidler og delte ud af sine erfaringer og visdom på Facebook og Youtube.

Har du lyst til at læse mere om Reiki, kan jeg anbefale bøgerne herunder:

  • Reiki, Universel Livsenergi af Shilia Sharamon og Bodo J. Baginske
  • Hawayo Takatas historier af Hele Haberly
Begge bøger kan købes i shoppen hos Astrologihuset
Reiki Universel livsenergi
Reiki Universel livsenergi
Hawayo Takatas historie
En meget livgivende bog om Reiki