Bliv Reiki healer

Reiki kan læres og bruges af alle, det kræver ikke nogen forkundskaber eller særlige evner.

At blive Reiki healer vil sige, at du permanent bliver åbnet op for, den universelle energi (Reiki). Energien løber igennem kroppen og ud gennem hænderne. Alt sammen sker af sig selv, når du lægger hænderne på dig selv eller andre – også dyr.

Med Reiki bliver dine hænder dit redskab og du lærer, at bruge dem på en ny og meget bevidst måde.

Reiki I

På kursets bliver du fortalt Reiki’s fascinerende historie og hvordan jeg mødte Reiki.

Selvhealing er dejlig
Selvhealing

Dine hænders magiske evner, skabes ved at dit energisystem indstilles til at modtage Reiki. Dette sker gennem 4 initieringer, 1 fredag, 2 lørdag og den sidste søndag.
Allerede fredag aften lære du det vigtigste i Reiki, nemlig selvhealing som er kærlighed og omsorg for dig selv. En af grundtankerne i Reiki er, altid at drage omsorg for sig selv. Hvis vi ikke er fyldt op, har vi ikke noget af give af.

Altså Fredag aften lærer du, at behandle dig selv. I løbet af lørdag og søndag lærer du, at behandle et andet menneske. Undervisningen er tilrettelagt, så du får rig mulighed for at indøve og afprøve teknikkerne.

Jeg oplever, hvor meget der sker i løbet at en weekend, det er fantastisk.
Kursisterne får glimt i øjet, et glad ansigtsudtryk, kroniske skavanker mindskes. Nogle siger ligefrem, at de har fundet den manglende “brik” eller fået følelse af, at være kommet hjem.

Reiki II

På Reiki II kursus modtager du 1 initering, som giver dig adgang til, at arbejde med symboler.

Symbolerne kan anvendes i “hænder på” behandlinger. Symbolerne giver dig mulighed for, at heale de bagvedliggende årsager til ubalancerne – vi kalder det psykisk healing.  Med symbolerne får du værktøjerne til at fjernheale. Fjernhealing er mindst lige så effektiv som “hænder på” behandlinger.

I løbet af lørdag og søndag indøves symbolerne grundigt, og du lærer hvordan symbolerne bruges. Vi prøver det hele af i praksis.

Reiki II er for dig, der vil fordybe dig i Reiki og de uanede muligheder, som symbolerne giver adgang til, ikke mindst din spirituelle udvikling.

Det anbefales, at der går noget tid imellem Reiki I og II.

Reikimester

I Usui Shiki Ryoho Reiki tilbydes der to grader af Reiki. Første grad og anden grad, eller Reiki I og Reiki II. Ønsker man at undervise i Reiki, er skridtet efter Reiki II at blive Reikimester. Dette indebærer, at man fordyber sig i Reiki sammen med sin mester. Det gør man indtil begge parter mener tiden er inde, til Reikimester indvielsen. Derfor er Reikimester ikke noget man kan blive på 1 weekend eller 2, det tager oftest år.

The Reiki Alliance

Reiki findes i dag i mange forskellige varianter. Det system jeg praktiserer og underviser i, hedder Usui Shiki Ryoho Reiki og betyder Usui’s naturlige healingssystem. Et system der er overleveret fra Reikimester til Reikimester gennem grundig træning. Jeg er medlem at The Reiki Alliance og mit medlemskab er din garanti for, at jeg praktiserer Usui’s system, som det er blevet videregivet til vesten og at min Reikimester linie kan føres tilbage til Dr. Mikao Usui.

The Reiki Alliance
International Reiki forening