Reiki

Dr. Mikao Usui

Reiki betyder universel livsenergi på Japansk. Usui Shiki Ryoho Reiki  er den japanske betegnelse for  Usui’s naturlige healingssystem. Dette smukke og enkelte healings system blev grundlagt i slutningen af 1800 tallet af Dr. Mikao Usui.

Den universelle livsenergi er i alt, og vi er dermed en del af den. Med Reiki bliver vi tilført energi direkte fra universet. Vi får vores energisystem ladet op, fjernet blokeringer og vi giver os selv, de bedste betingelser for at harmonisere vores krop, sind og ånd. Reiki er intelligent, den finder sine egne veje og går derhen, hvor der er brug for det, alt samme i smuk harmoni med universets naturlige kræfter.

Reiki er en behandlingsform, du kan modtage og/eller det kan blive dit eget selvhjælpsværktøj. Der er utrolig mange smukke historier om Reikis virkninger, den bedste bliver din egen.

Læs mere om Reiki behandling, om at blive healer eller se hvornår jeg afholder Reiki kurser.

Chujiro Hayashi

Hawayo Takata

På Reiki I kursus hører du Reiki’s fascinerende historie om, hvordan Dr. Mikao Usui genopdagede Reiki og hvordan Chujiro Hayashi og Hawayo Takata mødte hinanden.

Reiki er udbredt over hele verden, og er den mest anvendte healingsform, af den simpel grund, at det virker. Begejstringen for Reiki deles i mange fællesskaber verden over, og der er mange muligheder for at fordybe sig og udveksle erfaringer.

Jeg har deltaget i forskellige workshops og arrangementer, og altid er jeg blevet mødt med hjertevarme, og jeg oplever en gensidig genkendelighed.

I november 2013 deltog jeg i “Reiki for a better World” i England. Jeg har deltaget i et selvudviklingsforløb over 6 uger –  “Healing the Family Tree with Reiki” faciliteret af Reikimester Marta Getty. Jeg har haft fornøjelsen af Rick Bockner, som er indviet af fru Takata, da han gæstede danmark, for at fortælle om nogle af sine oplevelser med fru Takata. Jeg har deltaget i de arrangementer, der blev afholdt i 2015 og 2016, da Fru Takata’s barnebarn Phyllis Furumoto var i Danmark. Phyllis Furumoto var den daværende grandmaster og liniebærer i den traditionelle form for Usui Shiki Ryoho. Phyllis Furumoto var en dygtig formidler og delte ud af sine erfaringer og visdom på Facebook og Youtube.

Har du lyst til at læse mere om Reiki, kan jeg anbefale dig bøgerne herunder ”Reiki, Universel Livsenergi” af Shalila Sharamon og Bodo j. Baginski og  ”Hawayo Takata’s historie” af Helen Haberly. Begge bøger kan købes i shoppen hos Astrologihuset

Lukket for kommentarer.