Om Eva

Phyllis Furumoto, i Kbh. 2015
Phyllis Furumoto, i Kbh. 2015

Jeg er overbevist om, at alt sker af en årsag og at der er en dybere mening med alt. Derfor har mine egne livsomstændigheder også været den største inspiration for min personlige udvikling.

Fra barnsben har jeg været i besiddelse af en fin intuition og god potion nysgerrighed. Min nysgerrighed på bl.a. menneskers adfærd, ikke mindst min egen har bragt mig stor indsigt i psykologi, tankernes kraft, følelsernes sprog og hvordan uhensigtsmæssig adfærd og følelser kan forløses.

Jeg har gennem min erhvervserfaring som behandler, bogholder, registreret revisor og mere end 15 år undervisningserfaring af unge og voksne fået et godt og solidt menneskekendskab - lægger man dette sammen med min erfaring som hustru gennem mere end 25 år, mor til to og medlem af en stor familie, ja så kender jeg til mange af livets facetter og udfordringer.

Reiki kom ind i mit liv i 2010. Siden da har Reiki været min daglige praksis, og Reiki er mit fundament og støtter i min forsatte spirituelle og personlige udvikling.

Jeg ønsker, at du giver dig selv omsorg og tage hånd om dig og dit liv.

Jeg glæder mig til vi ses.