Lidt om mig – Eva

Jeg er overbevist om, at alt sker af en årsag og at der er en dybere mening med alt. Derfor har mine egne livsomstændigheder også været

Phyllis Furumoto og Eva Lilli Godsk Kbh. 2015

den største inspiration for min personlige udvikling. Fra barnsben har jeg været i besiddelse af en fin intuition og god potion nysgerrighed. Min nysgerrighed på bl.a. menneskers adfærd, ikke mindst min egen har bragt mig stor indsigt i psykologi, tankernes kraft, følelsernes sprog og hvordan uhensigtsmæssig adfærd og følelser kan forløses.

Jeg har gennem min erhvervserfaring som behandler, bogholder, registreret revisor og mere end 15 år undervisningserfaring af unge og voksne fået et godt og solidt menneskekendskab – lægger man dette sammen med min erfaring som hustru gennem mere end 25 år, mor til to og medlem af en stor familie, ja så kender jeg til mange af livets facetter og udfordringer.

Reiki kom ind i mit liv i 2010. Siden da har Reiki været min daglige praksis og Reiki giver mit liv glæde og støtte til min forsatte spirituelle og personlige udvikling.

 Mit ønske som Reikimester er, at give Reiki videre i håbet om at Reiki for andre, vil blive hvad det er for mig – den bedste gave jeg har givet mig selv.

Jeg ønsker for dig, at du vil tage hånd om dig selv og dit liv.

Jeg glæder mig til vi ses.

Har du spørgsmål – kontakt mig her

Se kursuskalender

Læs mere om Reiki kurser her

Lukket for kommentarer.