Bliv kanal for Reiki

Kanji for Rei Ki

Reiki kan læres og bruges af alle. Det kræver ikke nogen forkundskaber eller særlige evner.

At blive Reiki kanal vil sige, at du permanent bliver åbnet op for, at dit energisystem kan trække Reiki fra universet, sende energien igennem kroppen og ud gennem hænderne. Alt sammen sker af sig selv, når du lægger hænderne på dig selv eller andre også dyr. Jo mere du bruger Reiki, jo mere vil Reiki give og sprede sig. Det er Reiki’s natur.

Jeg har oplevet, hvor fantastisk stor en forvandling, der kan ske over en weekend.
Kursisterne får glimt i øjet, et glad ansigtsudtryk, kroniske skavanker mindskes, og nogle siger ligefrem, at de har fundet den “brik” de manglede eller har fået en følelse af, at være kommet hjem.

Reiki er altid lige ved hånden til glæde for dig selv, og så kan du oveni købet hjælpe andre.

Reiki I
Med Reiki bliver dine hænder dit redskab og du lærer,  at bruge dem på en ny og meget bevidst måde. Dine hænders helbredende egenskaber etableres ved, at du modtager 4 initieringer, 1 fredag, 2 lørdag og den sidste søndag. Allerede fredag aften lære du selvhjælpsteknikker som er fantastiske til egenomsorg. En af grundtankerne i Reiki er altid, at drage omsorg for sig selv, før vi hjælper andre.

I løbet af lørdag og søndag lærer du at behandle et andet menneske. Undervisningen er tilrettelagt, så du får rig mulighed for at indøve og afprøve teknikker og håndpositioner.

Reiki kan blive din vej til selvudvikling og healing.

Prisen for Reiki I er 2.000 kr. børn under 15 år 1.000 kr.

Se kursuskalenderen

For tilmelding send en mail via kontaktformularen med oplysninger om navn, adresse E-mail og telefonnummer, så vil jeg kontakte dig.

Reiki II
Får du lyst til at udforske og fordybe dig i Reiki, kan Reiki II være noget for dig.

På et Reiki II kursus modtager du 1 initering, som giver dig adgang til at bruge 3 symboler. Du lærer at anvende symbolerne i “hænder på” behandlinger og ikke mindst til psykisk healing. Med symbolerne får du adgang til at fjerneheale. Fjernhealing er mindst lige så effektiv som “hænder på” behandlinger.

Det anbefales, at der går noget tid imellem Reiki I og II, for at du har fået en god fornemmelse for hvordan Reiki føles og virker.

Prisen for Reiki II er 4.500 kr.

Se kursuskalenderen

For tilmelding send en mail via kontaktformularen med oplysninger om navn, adresse E-mail og telefonnummer, så vil jeg kontakte dig.

Reikimester
I Usui Shiki Ryoho Reiki tilbydes der to grader af Reiki. Første grad og anden grad, eller Reiki I og Reiki II. Ønsker man at undervise i Reiki, er skridtet efter Reiki II at blive Reikimester. Dette kræver, at man er kaldet til at fordybe sig i Reiki sammen med sin mester, indtil begge parter mener tiden er inde til Reikimester indvielsen. Derfor er Reikimester ikke noget man kan blive på 1 weekend eller 2.

Lukket for kommentarer.