Behandlinger

Tid til behandling, send mig en kort beskrivelse af hvad du ønsker hjælp til her  så ringer jeg dig op for at aftale nærmere eller ring eller skriv en SMS til mig på 20 43 66 08

Vi oplever alle tidspunkter i vores liv, hvor vi har et ønske om, at noget må være anderledes. At mærke livet med begejstring og glæde er et liv i flow. Hvad der forhindrer begejstringen og glæden er for hver enkelt af os individuel, fordi vi hver især har vores historier og overbevisninger.

At tage ansvaret for dig selv og gøre noget, er det første skridt til at skabe forandringer i dit liv.

For at give dig den bedste oplevelse tilbyder jeg kun behandlinger i forløb. Forløbet indeholder 5 behandlinger, hvor de 4 gives 4 dage i træk. Den 5 behandlingen så tæt på de andre som muligt. Er der tale om kroniske tilstande kan der følges op med en behandling en gang om måneden efterfølgen. En behandling tager ca. 2 timer incl. den indledende og afsluttende samtale. Et forløb koster kr. 5.200 og en efterfølgende behandling kr. 875,00

Behandling indledes med en samtale, hvor vi taler om hvad du gerne vil have hjælp til. Herefter bliver du puttet på en briks under et tæppe. Reiki er healing med hænderne i en serie positioner på kroppen. Behandlingen er ordløs og du får nu muligheden for, at trække dig tilbage fra hverdagens hektiske aktiviteter uden forventninger til dig selv. Du behøver ikke at tro på det, blot være åben for oplevelsen.

Det er forskelligt, hvad klienter mærker under behandlingen. De fleste bliver afslappet og falder i en let søvn, nogen mærker varme eller en sitren, prikken i kroppen og andre mærker ingenting. Det er uden betydning, hvad der mærkes. Reiki virker uanset hvad.

Reiki har utrolig mange egenskaber, blot for at nævne lidt:

 • Reiki støtter kroppens selvhelbredende kræfter.
 • Reiki frigiver stress, afspænder og skaber balance i krop, sind og ånd.
 • Reiki understøtter et terapeutiskt eller medicinsk forløb og hjælper med at reducere bivirkningerne.
 • Reiki støtter og styrker dit immunforsvar, booster din modstandsdygtighed.
 • Reiki hjælper dig til at komme ovenpå efter sygdom eller skader.
 • Reiki er godt mod fysiske smerter og kan i nogle tilfælde fjerne dem helt.
 • Reiki er effektiv mod muskel- og ledsmerter, også sportsskader.
 • Reiki er effektiv mod infektioner og betændelsestilstande.
 • Reiki er effektiv mod søvnproblemer.
 • Reiki kan skabe ro, balance og harmoni i sindet.
 • Reiki er et kraftigt værktøj til selvudvikling.

Jeg har mange dejlige oplevelser med Reiki’s virkninger her er et lille udpluk:

 • En ældre dame der i over et år havde haft smerter, stikken og prikken i balde og ben, et ubehag, der gjorde det svært at gå. Hun havde forsøgt med massage, fysioterapi uden mærkbare forandringer. På en uge modtog hun 5 Reiki behandlinger, og smerterne var væk. Igen kunne hun gå ture uden gener.
 • En ung mor som blot ville prøve Reiki. Efter behandlingen fortalte hun, at hendes kæbe var på plads igen. Hun kunne nu tygge sammen og ikke fandt det nødvendigt at søge læge.
 • En moden kvinde havde efter en behandling fået “fred” i hovedet, som hun sagde.
 • En mand midt i 40’erne, der kom til mig på grund af stress, udtaler således ”Det er svært at sætte ord på hvad Reiki har hjulpet mig med, men behandlingen har fået mig til at slappe af. Den uro jeg har haft rent fysisk er væk. Allerede efter den første behandling blev mit hjerte mere roligt. Jeg har på mystisk vis oplevet, at begivenheder fra tidligere er poppet op i mine tanker under behandlingen, for derefter at forsvinde igen. Jeg blev under behandlingerne meget afslappet og jeg var usikker på om jeg havde sovet. Det bedste ved behandlingerne er, at mit hjerte ikke længere sitrer”.

En af mine klienter har givet tilladelse til, at bringe hendes dagbog fra behandlingsforløbet:

Mandag: Startede med en skepsis, men med håb om mirakel. Overrasket over at kunne opleve ens krop gå så meget ned i afslapning, ja næsten i dvale. Dejligt og en god oplevelse.Da jeg kom hjem var jeg meget afslappet og tung i kroppen. Kunne mærke min balle og lænd virkelig meget og der var varme omkring området.

Tirsdag: Glædede mig til en tur til, lidt mere optimist. Hele dagen gik jeg rundt og havde en form for lethed i kroppen. Oplevede det samme som mandag aftenen, tung og afslappet i kroppen, ikke så meget værken i ballen som mandag men stadig en varme.

Onsdag: Gik igen og følte lethed i kroppen og varme i ballen. Dejligt med den lange snak vi havde, fik en masse øjenåbner oplevelser + en virkelig underlig oplevelse, da jeg grinede så meget til tåre uden at vide hvorfor. Gik resten af dagen og tænkte meget over det.

Torsdag: ”fridag” Havde en træls dag, tung i krop og hoved og havde det som om jeg på en måde skulle besvime flere gange sådan som om rygsøjlens muskler gav efter.

Fredag: Havde stadig besvimelsens følelse, men ikke så meget som torsdag. Kunne ikke mærke den store forskel i ballen, men har hele tiden haft den letheds følelse.

Ved selve healingen faldt jeg ikke så dybt ned som de første gange.

Lørdag: Havde ikke denne besvimelses fornemmelse. Faldt heller ikke så dybt ned i forbindelse med healingen. Kunne ikke mærke den store forskel, det var lidt det samme med letheds følelse.

Generelt var det en super god oplevelse, hvor jeg fik åbnet øjnene op for nogen ting bl.a. det med angsten, hvor jeg har haft nogle trælse oplevelser omkring død og begravelser. Det er det med at miste der er det svære for mig. Som ung havde jeg en unghest som jeg desværre mistede. Jeg havde nok aldring fået det bearbejdet ordenligt.

 

Lukket for kommentarer.